onsdag 21 januari 2009

Ledighet och IKEA-inköp


Gav mig själv ledigt i går - skönt att vara sin egen chef ibland =O)! Vi åkte till IKEA i Helsingborg för att se om vi fann någon lämplig vardagsrumsmatta. Sedan skulle vi även äta lunch på Väla med Äldsta dottern och hennes nye vän. Hittade faktiskt massor jag ville ha på IKEA! Bl a ny soffa... men det är inte aktuellt ännu så länge den gamla håller ihop. Till sist blev det bl a ett nytt soffhörnbord samt två lampor på hög fot. Har nog aldrig haft så moderna lampor, brukar vara så försiktig när det gäller färger och mönster. Matta hittade vi inte, fast nu när jag tänker efter skulle det faktiskt funka med en grön även om den gröna färgen var ganska GRÖN om man säger så. Försökte få köpa Yngsta dotterns matta i ett desperat sms, fick svaret att då har ju inte hon någon... Hennes matta har vi passat några veckor innan hon ville ha tillbaka den. Det värsta är att den passade alldeles ypperligt bra hos oss! Finns bara inte kvar att köpa på IKEA längre... Antingen får det bli en väldigt ljusgrön matta (ny) eller väntar vi på att Yngsta dottern tröttnar på sin matta och skänker den till lilla mamma =O).
Lunchen fick senareläggas eftersom vi blev sena redan på morgonen. Äldsta dotter med vän tog ett bord till oss medan vi lastade in pryttlar i bilen. Det blev en trevlig lunch med många glada skratt. Fast Dottern uppskattade inte när jag berättade vilka smeknamn hon går under inom familjen... Förlåt =O) men en mamma kan bara inte låta bli!
Nu väntar ett intensivt pluggande inför eftermiddagens teoriprov på Travet. För att inte bli allt för nervös får jag tänka på att även barn ska kunna svara på frågorna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar