fredag 16 januari 2009

Kursstarter, fiske och kalla fötter

Dagen har ägnats åt förberedelser av kursstarter i helgen. Två valpägarutbildningar startas, en på lördag och en på söndag. Till min hjälp på lördagar ställer Lärjungen upp, som kan tillgodoräkna denna hjälp den gång hon startar sin instruktörsutbildning. På söndagarna kommer flera av mina härliga kursdeltagare att komma med sina hundar för att valparna ska få socialisering. Den kursen består av enbart goldens. Har kopierat upp alla läxor m m till alla vårens valpägarskolor! PUST!!! Men det kan vara skönt att ha gjort det före kursstarterna så slipper jag lägga tid på det sedan. Ska göra detsamma inför alla vårens kurser, men inte mer denna veckan.

Sambon har fiskat idag, åkte redan innan det blivit ljust. Väckte mig först för att tala om att hundarna och katten fått mat. Undra vad hundarna och katten tyckte om att få mat före kl. 06.00???Fiskelyckan var inte helt bra, men lite bidrag till middagen blev det. Tyvärr fick min lillebror, som var med, större fisk än Sambon och vann en summa pengar och en ny tur med fiskebåten... Måste visa lillebrors fina torsk (som är fiskad med lagliga medel!)

Har frusit konstant hela dagen och särskilt om fötterna! Suttit med en filt över benen hela dagen som en liten gumma, men fryser trots detta. Just nu längtar jag så mycket efter VÄRMEN och att kunna ligga i solen på min älskade solsäng. Idag har jag varit stel som en pinne i kroppen. Jag väntar nästan att det ska gnissla i lederna när jag rör på mig =O). Är det kroppen som långsamt förfaller p g a ålder eller kan jag hoppas på att mina leder är som olja - stelnar i kylan =O). Ja så är det nog - vilket innebär att hela jag börjar tina upp inom några månader!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar