tisdag 28 september 2010

Otrevligt och oseriöst

Fick till min fasa läsa ett blogginlägg som legat hos Aftonbladet där någon kommer med en massa osakliga och osmakliga påståenden om två hundinstruktörer i Halmstad. Denne någon är hunddressör med egen verksamhet.

Inlägget är osant, kränkande, under bältet - ja det är väldigt rörigt och visste jag inte vem som har skrivit det hade jag trott att personen var väldigt sjuk på något sätt. Det är inget sunt inlägg någonstans, man blir riktigt rädd. Vad mer kan denna person hitta på? Denna person tar tydligen till vilka metoder som helst att kasta skit på andra, så gör definitivt inte en seriös "hundmänniska".

Att vara hunddressör är inte samma sak som att ha en IMMI-instruktörsutbildning, eller träna hund med schysta metoder till glädje för både hund och hundägare! Att ha många års efarenhet av att träna egna hundar eller hålla kurs med andras hundar är inget att förkasta! Det finns människor som har "det" när det gäller djur och de behöver inte ha någon formell utbildning. De har känslan för djur, den känsla som många av oss andra måste skaffa oss genom kurser, träning med egen hund m m.

Så, Lilla Hund, STÅ PÅ ER!!!

1 kommentar:

  1. Men hallå! DU måste ju LÄNKA till det blogginlägget så vi andra kan läsa också

    SvaraRadera