torsdag 29 november 2007

Kurser, Jonas Gardell och miljöträning



Dagarna blir nu mörkare och allt gråare, känns som om man bara vill ligga i sin säng med värmdedynan på max, en bra bok samt något gott att äta (jo jag vet - det sista borde jag inte göra!).

Veckan har hittills bestått av två kursavslutningar, tre kurser är fortfarande igång.


Onsdagen hade Tiffany lite miljö- och socialiseringsträning på Hunddagis. Snygga killarna Håkan (staffordshire bullterrier, bilden) och Bosse (bullterrier) ställde upp som träningsobjekt. Det tackar vi matte Lena för! Och tack till Tobias som tog initiativet till denna träning!


Sambon och jag var på teatern och lyssnade/såg på Jonas Gardell i veckan med. Jag är väldigt förtjust i Jonas G, vet ingen som så snabbt kan få en publik att bli knäpp tyst från att ha skrattat så tårarna rinner. Med en enda mening kan han göra detta. Och lika lätt får han oss att skratta mitt i den allvarligaste monolog. En sak är säker, jag ska aldrig sitta på första parkett när han uppträder! Publiken på första raden fick rengskydd att ta på sig och det behövdes! De som satt några rader bakom och hade med sig paraplyer var lyckligt lottade!!! Går alltid från teatern med varm känsla inombords när jag sett Jonas Gardell!
Sambon letar boende till vår kommande Englandsresa. Mailar och mailar för att undersöka att tillgängligheten är sådan den beskrivs på hemsidorna. På många hemsidor finns en symbol som betyder att homosexuella är välkomna... Hm, bra att veta i sammanhanget är att barn under en vissa ålder inte tas emot på alla Bed & Breakfast. Tror inte det skulle passera i Sverige (hoppas jag). Vi planerar att besöka sydligaste delarna av England eftersom vår "gamla" färja dragits in. Naturligtvis vill vi båda tillbaka till Yorkshire, men vi testar att inte åka dit nästa gång. Vill se Dovers vita klippor, naturen i New Forrest, Sissinghursts trädgård, Stonehenge... Vi planerar att ta tåget en dag till London också. Mycket man vill hinna se och göra!

1 kommentar:

  1. Kul att du gillade Gardell!! Vi ska iväg den 14 dec och titta och lyssna på honom här!
    Du och Sambon borde göra en egen hemsida om England... :)
    Kramar
    Catarina

    SvaraRadera