måndag 21 september 2009

Nya jourhemskatter

Då var det dax igen för några nya små misar i huset! Kajsa Kavat hann lämna oss och sedan tog det bara några dagar så var huset fullt igen med kattungar. De visade absolut ingen rädsla för våra hundar, vilket får mig att tro att de växt upp med hund omkring sig. Men man vet ju aldrig...

De små är födda i början av augusti. En hane är helt svart, Sotis. med några vita strån under hakan. Han är väldigt lugn jämfört med sina systrar. Skrålan, en hona som LÅTER mycket - därav namnet, tigrerad med lite rött, en framåt orädd tjej. Sist men inte minst, Snäckan, hona, trefärgad med vita sockor på alla tassar. Mycket kelsjuk, gillar ligga nära. De är väldigt sällskaapliga av sig, vill vara med där vi är och ligger gärna nära nära!

De har varit dåliga i sina magar sedan de kom, kanske pga stressen av att byta miljö. Vi har gett dem kokt fisk som de slukat! Nu börjar de bli bättre. Jag och Sambon diskuterar ständigt konsistensen på deras avföring, vi kikar noga och rapporterar sedan till varandra i termer så som: rinnande, någon klutt i det rinnande, korvliknande men löst o s v. Vi gör detta även om det råkar befinna sig andra personer i närheten, inte uppskattat alltid. Börjar känna mig som Gillian i det engelska Du är vad du äter. Hon jagar ju jämt "den perfekta bajsen". =O)

2 kommentarer:

  1. Hahaha den perfekta bajsen... Hahahahahahahaha.... /Alle

    SvaraRadera
  2. Ja,det är allt lite äckligt att höra det,speciellt om man precis ska äta...haha.Kram H

    SvaraRadera