lördag 9 januari 2010

Bussäventyr

Yngsta dottern har haft lite otur med bussen idag när hon skulle hem från jobbet, haha haha. Stackarn i denna kyla!!! Men lite kul är det allt.

I går åt vi semla från Snöstorps konditori, tyvärr ingen hemsida. Och tyvärr inte någon höjdare.
Underdelen av bullen var alldeles platt så den var svår att hålla. Bullen smakade inte särskilt mycket. Det var massor av grädde, mandelmassan var god och lagom med mandelbitar i. Fortfarande leder Maxi Flygstaden topplistan:

1. Maxi Flygstaden
2. Skånska Hembageriet
3. Snöstorps konditori

Fröken H har tipsat om Regnbågens semlor med saffran vilket jag tackar för.

Har klippt bägge hundarnas ansikte, måste ju få fram Hilkas vackra stora ögon och Tiffanys illmariga blick. Passade även på att klippa bort tovor på magen på dem. Hilka har en bra päls så det blir sällan tovor. Tiffanys päls är ganska jobbig, den tovar ihop sig som en filt. Ska klippa ner dem om någon månad, kan inte göra det nu när det är så himla kallt. Även om de har tröjor och rockar som skydd mot kylan.

Idag ska sista kalkonköttet ätas upp i en paj, alltså resterna från julaftons kalkon. Mums! I veckan ska allt julpynt väck. Jag är så sugen på att köpa nya växter till mina fönster, det känns så fräscht efter julens växter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar