torsdag 31 januari 2008

GLÄDJE!!!!

Idag har Molly tagit bort livmodern som planerat. Vet hittade inga fler tumörer, endast den vi redan pratat om tidigare. Däremot var livmodern full av vätska! En begynnande livmoderinflammation med andra ord. Vi har tyckt att Molly varit "summen" (Sambons skånska, betyder orolig, låg m m på svenska) bl a i den gångna helgen. Lilla tumören sitter kvar, gick inte att ta bort utan att det blev ett stort sårområde. Så länge den inte växer ska den sitta kvar. Växer den så tar vi det bekymret då.
Nu är vi så glada att vi fick med Molly hem igen.

Hon ligger på golvet med huvudet i tratten och stönar. Jättetrött och inte lätt att ligga bekvämt med tratten på sig. Vi har placerat ut flera mjuka fällar till henne eftersom hon inte kan hoppa upp i sin kära skinnfåtölj (jo hon har en egen SKINN-fåtölj!). Men nix pix hon ligger hellre på kalla golvet.

Frågar mig ännu en gång: Varför fick vi inte genast göra denna operation när Molly blev så sjuk av sina skendräktigheter??? Nej då skulle man se om p-sprutan gav effekt först. Jo tack, tumörer gav den Molly! Lite "plåster på såren" för matte och husse var att vi endast betalade 85 pengar ur egen ficka för operationen, resten stod försäkringsbolaget för! Men knappt några "plåster på såren" för Molly som nu gått igenom sitt livs andra operation på mindre än ett halvår.

Tacka alla ni som tänkt på Molly idag! Även om ingen annan kan göra något åt situationen, känns det så skönt att veta att många är med en i tankarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar