söndag 26 oktober 2008

ENGLAND, HERE WE COME!

Nästa års Englandsresa är under planering. Båt- och sovplatser är bokade och delvis betalda. Vi kommer att bo på samma ställe som i år, på Stubbs Farm. Pga färjans ändrade turlista får vi stanna ett dygn extra - ååååååh vad vi lider av detta =O). Nytt för nästa år är att Döttrarna kommer att vara med oss några dagar. De ska flyga dit, hämtas av oss på flygplatsen och tillbringa två shoppingdagar i London. Men ska bo på samma ställe som oss. Det tar lite mer än en timme att ta sig med tåg till London och då kommer vi direkt in till Waterloo station, jämte London Eye och Big Ben. Det ska bli så himla roligt att ha dem med!!!

5 kommentarer:

  1. Ja tänk så besvärligt att behöva vara kvar i England en dag extra *fniss* du klarar säkert av det oxå.

    Sen tycker jag ju att två dagar för Döttrarna är för lite om dom ska hinna med något annat än handla.

    Krya på dig,

    kram Boel

    SvaraRadera
  2. HAHAHA! Enda chansen att få med Döttrarna till England var att locka med SHOPPING i London!!! De delar inte min och Sambons kärlek till att åka runt på engelska landsbygden och titta på gulliga hus m m. Nix, det är shopping som gäller för deras del. De får tillfälle att se lite annat ankomstdagen och avresedagen - då ska vi ta en extra tur på landsbygden men det tänker vi så klart inte berätta...

    SvaraRadera
  3. det kommer nog bli en helt underbar resa och så kul att dina tjejer kommer över de med.

    kram Linda

    SvaraRadera
  4. Tack för dina ord om hundar och moral.. jag känner precis likadant som du. Hur KAN det vara tillåtet att göra illa hunden genom våldsamma "korrigeringar"?? Nu kommer dessutom en ny hundtränarserie på TV som verkar lyfta fram dylika metoder.. otroligt!!

    SvaraRadera
  5. Du är utmanad. se min blogg. ;)
    Kram

    (om du vill skylla på ngn, skyll på "petracharlotte", allt är hennes fel)

    SvaraRadera